2013. december 29., vasárnap

Szilveszteri bólé

Hozzávalók:
  • 1 üveg pezsgő
  • 1 üveg bor
  • gyümölcsök:
    • 3 narancs
    • 2 körte
    • 1 kisebb ananász
    • 1 piros alma
    • 1 zöld alma
    • 2 citrom
Elkésztés:
  1. A gyümölcsöket megpucoljuk, feldaraboljuk és egy nagy edénybe tesszük.
  2. A gyümölcsökre öntjük a bort és a pezsgőt, jól összekeverjük és 1-2 napig állni hagyjuk.
  3. Szilveszterkor pezsgőspoharakban kínáljuk.
Megjegyzések, tapasztalatok:
- A pezsgő és a bor lehet édes, száraz, fehér, rosé, variálhatjuk abszolút ízlés szerint. Ugyanúgy a gyümölcsöket is választhatjuk tetszés szerint.
- Ötletek más fajta bólékhoz: itt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése